20 de semne care arata ca ai tot ce trebuie pentru a fi o persoana de succes (infografic)

Ce este succesul? Este o intrebare cu multe raspunsuri, o intrebare a caror raspunsuri pot sa difere de la o persoana la alta.

O persoana care vrea sa atinga succesul trebuie sa isi foloseasca puterile, valorile si avantajele, dar in acelasi timp, trebuie sa fie constienta de obstacolele care vor aparea pe drum si care fac parte din acest proces.

Indiferent ce inseamna succesul pentru fiecare in parte, cel mai important este sa crezi in puterile pe care le ai si sa nu renunti niciodata.

Mai jos este infograficul cu cele 20 de semne care iti arata ca esti pe calea corecta …
 

infografic succes

 

#1 Simti nevoia de cunoastere. #2 Iti faci planuri. #3 Te trezesti devreme. #4 Iti faci prieteni usor. #5 Ai un caracter bun. #6 Ai o dorinta arzatoare de a ajuta oamenii. #7 Ai avut esecuri dar ai continuat. #8 Ai auto-disciplina si auto-control. #9 Tot timpul te auto imbunatatesti. #10 Iti place sa oferi. #11 Esti motivat si determinat. #12 Esti capabil sa practici rabdarea. #13 Esti persoana pe care toti vor sa o aiba in jur. #14 Esti increzator dar nu exagerezi. #15 Ai prieteni care au succes. #16 Esti capabil sa renunti la lucrurile neinsemnate. #17 Intelegi puterea lui “NU”. #18 Stii ca nu poti sa faci totul singur. #19 Stii cum sa iti administrezi timpul. #20 Nu critici, nu condamni sau nu te plangi.
 

Pentru detalii te invit sa citesti articolul original:
http://www.lifehack.org/articles/productivity/20-signs-you-have-what-takes-highly-successful-even-you-dont-feel-you-are.html
 

Autor Adrian Oltean

Sunt membru al echipei Sendmachine, iar scopul meu este sa va ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.