Feature-uri noi la Drag&Drop: inserarea elementelor de Social Media si de stilizare a pozelor

Dupa cum stii, ne straduim in permanenta sa imbunatatim serviciul de email marketing si astfel sa iti usuram munca necesara crearii newsletterului.

Noile feature-uri de la Sendmachine te aliniaza celor mai noi tendinte in materie de email marketing: integrarea newsletter-ului cu social media si stilizarea pozelor pentru o comunicare atractiva cu clientul.

Iti prezentam mai jos modalitatile in care poti utiliza aceaste noi caracteristici:

Pasul 1 – Se alege modalitatea de creare a newsletter-ului cu editorul Drag&Drop si se selecteaza un template implicit (exemplu in imaginea de mai jos).

Screenshot from 2017-03-13 15:09:27

Pasul 2 –Dupa ce newsletter-ul este aproape finalizat se insereaza butoanele de social media si se pune link-ul de legatura catre paginile aferente. Chenarului ce incadreaza butoanele de social media i se poate adauga o culoare de fundal, in functie de preferinta si de modelul cromatic al newsletter-ului.

Screenshot from 2017-03-15 17:30:37

 

Pasul 3 Pentru stilizarea pozelor, Sendmachine iti pune la dispozitie editorul de poze Drag&Drop. Cum procedezi?  Inserezi poza, dai click pe ea iar lateral se va deschide optiunea de “Editare”.

Screenshot from 2017-03-15 17:30:50

 

Selectezi butonul “Editeaza” si ti se vor deschide o multitudine de instrumente prin care se poate modifica poza: efecte, filtre, culori astfel incat newsletterul tau va arata precum cel al unui designer profesionist! 🙂

Screenshot from 2017-03-15 17:30:58

 

Nu uita  ca dupa fiecare modificare realizata sa apesi butonul de  “salvare” pentru a nu pierde continutul!

Autor Carmen Moldovan

Sunt membra a echipei Sendmachine iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare despre email marketing. Ai intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi un email pe support@sendmachine.com

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.