Functionalitati noi Sendmachine

Am realizat aceasta postare pentru a te tine la curent cu ultimele functionalitati pe care le-am adaugat serviciului de trimitere newsletter Sendmachine. Pentru ca dorim sa iti oferim un serviciu cu ajutorul caruia sa realizezi campanii email marketing de succes, echipa noastra dezvolta fara incetare noi caracteristici care sa te ajute in acest sens si in atingerea obiectivelor.
 

1. Pagina explicita “Creare template”
 

Dupa ce te-ai autentificat in cont, selectezi “Templateuri”, apoi se va afisa pagina de mai jos si alegi “Creeaza template”.
 

 

Dupa ce ai ajuns pe pagina explicita “Creare template”, poti selecta tipul de template pe care doresti sa il realizezi
 

creaza template

 

Pe aceasta pagina se ajunge si dupa ce alegi “+Creeaza campanie” si completezi detaliile (titlu, subiect, lista de contacte etc.)
 

2. Importare template din arhiva
 

Pe pagina “Creeaza template” ai mai multe optiuni printre care “Importa template din arhiva”. Selecteaza aceasta optiune daca ai o arhiva care contine fisierul HTML al template-ului, precum si imaginile utilizate in acesta.
 

importa template din arhiva

 

importa

 

3. Importare template din URL
 

Tot pe pagina “Creeaza template” gasesti optiunea “Importa template din URL”. Selecteaza aceasta optiune daca ai un generator de newsletter care iti ofera link-ul acestuia. Din link se va importa template-ul.
 

importa template din url

 

importa

 

4. Galerie
 

Nu mai trebuie sa iti faci probleme cu urcarea in diferite locatii a imaginilor pe care le folosesti in template-urile campaniilor. Sendmachine iti gazduieste toate pozele pe care le folosesti in campaniile newslette.

Poti sa incarci imaginile in galerie in locatiile unde vezi optiunea “Galerie”.
 

galerie

 

galerie

 

5. Salveaza ca template personal
 

Am introdus aceasta optiune pentru a nu fi nevoit sa editezi de la inceput un template pe care doresti sa il folosesti in acelasi format sau asemanator intr-o campanie viitoare. Pentru a le utiliza acceseaza “Template-uri personale”.
 

salveaza template personal

 

template personal

 

save template

 

Autor Adrian Oltean

Sunt membru al echipei Sendmachine, iar scopul meu este sa va ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.