Ghidul Rapid pentru un Black Friday de Succes

Black Friday este o “sarbatoare” importanta in fiecare an, atat pentru comercianti cat si pentru persoanele care doresc sa achizitioneze diferite produse si servicii la preturi reduse.

Pentru comercianti pregatirea Black Friday incepe cu mult timp inainte de data stabilita pentru evenimentul care are loc la nivel global. Stocuri, preturi, promovare, transport si multe altele trebuie luate in considerare pentru a avea o campanie reusita.

In continuare sunt 3 Pasi care te vor ajuta la organizarea campaniei de Black Friday.
 

3 Pasi Simpli… pentru un Black Friday de Succes

Pasul #1
Trimite un newsletter din timp prin care informezi abonatii si clientii ca vei avea super oferte de Black Friday.

Acest prim email anunta participarea ta la acest eveniment si introduce persoanele interesate de produsele sau serviciile pe care le oferi, in febra reducerilor. Aceasta informare se poate trimite cu 2-3 saptamani inainte de inceperea Black Friday.

Pasul #2
Trimite newsletter-ul nr. 2, care contine o parte sau toate produsele care vor avea reducere, fara preturi atasate.

Email-ul se poate trimite cu 4-5 zile inainte de marele eveniment al reducerilor. Dupa acest newsletter majoritatea persoanelor care il citesc vor sti ce doresc sa achizitioneze si vor ramane conectati pentru a profita la timp de oferte.

Pasul #3
Trimiterea ultimului newsletter care contine produsele sau serviciile cu preturile reduse.

Pentru a te asigura ca acest ultim newsletter ajunge la destinatie de Black Friday, ar trebui sa incepi campania de trimitere cu aproximativ 1 zi inainte, deoarece majoritatea companiilor vor trimite si vor fi intarzieri.
 

P.S.
Nu uita sa folosesti un template care este optimizat pentru dispozitivele mobile, in conditiile in care peste 50% din email-uri sunt deschise pentru prima data pe acestea. Un newsletter care nu se afiseaza corect pe un smartphone sau tableta, va avea foarte putine conversii sau poate sa iti aduca chiar si dezabonari.
 

Pentru orice intrebari in legatura cu pregatirea campaniei pentru Black Friday, suportul dedicat Sendmachine iti sta la dispozitie !

Tel: 0365 424 460 / 0744 154 300
Email: support@sendmachine.com

Autor Adrian Oltean

Sunt membru al echipei Sendmachine, iar scopul meu este sa va ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

This article has 1 comments

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.