Informare cu privire la livrarile de email-uri catre Yahoo

Primavara vine cu vesti bune: livrarile de mail-uri catre Yahoo sunt vizibil imbunatatite de cateva saptamani astfel ca rata de livrare globala a ajuns la aproape 100%.

Desigur, variabilele depind de baza de date a fiecaruia in parte. Daca abonatii tai sunt double opt-in si ai o comunicare constanta si de calitate cu acestia nu ai niciun motiv de ingrijorare.

Dupa cum probabil stii, in urma celor doua atacuri cibenetice suferite de catre gigantul Yahoo, atacuri in care s-au furat informatii din conturile a peste 1 miliard de adrese de  email, Yahoo si-au luat masuri de precautie suplimentare care vizau si primirea de email-uri catre serverele lor. Aici poti sa citesti un articol redactat de prestigioasa revista Forbes.

Astfel ca in perioada octombrie – februarie livarile de email-uri ale Sendmachine au fost periclitate de acest incident.

Te invitam sa testezi platforma Sendmachine si sa te bucuri de aceleasi servicii de calitate cu care te-am obisnuit, la costuri accesibile, pentru ca … “Sendmachine trimite newsletter-ul tau la destinatie”. 🙂

Autor Carmen Moldovan

Sunt membra a echipei Sendmachine iar scopul meu este sa iti ofer informatii folositoare despre email marketing. Ai intrebari sau nelamuriri? Scrie-mi un email pe support@sendmachine.com

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.