12 Obiceiuri Care Iti Distrug Productivitatea (infografic)

Simti ca nivelul tau de productivitate este scazut si tot mai des reusesti cu greu sa termini la timp ceea ce ai inceput? Atunci ai simptomele lipsei de eficienta, care se afla la baza productivitatii. Productivitatea este mecanismul care genereaza progresul.

De multe ori avem obiceiul sa ne ingreunam zilele prin anumite actiuni pe care le facem. Pentru a ne face viata mai usoara este important sa lucram mai inteligent, nu din greu.
 

smarter

 

Daca simti ca ai o productivitate scazuta, te invit sa parcurgi urmatorul infografic cu 12 obiceiuri care pot fi cauza acestei probleme.
 

Infografic productivitate

 

#1 Iti ia prea mult timp sa indeplinesti o sarcina usoara. #2 Esti prea dur cu tine atunci cand nu iti termini treaba. #3 Iti petreci intreaga zi planificand . #4 Stai asezat la birou prea multe ore fara sa iei pauza. #5 Nu mananci cand ar trebui, in mod regulat. #6 Astepti momentul perfect pentru a incepe ceva. #7 Verifici email-ul odata la 2 minute. #8 Lucrezi la mai multe lucruri in acelasi timp. #9 Mergi in sedinte nepregatit. #10 Nu iti consulti calendarul/agenda. #11 Astepti pana in ultimul moment sa incepi ceva. #12 Refuzi sa iti dezvolti aptitudini noi.
 

Pentru detalii poti sa citesti articolul original:

http://www.lifehack.org/articles/productivity/15-bad-habits-which-always-destroy-your-productivity.html

Autor Adrian Oltean

Sunt membru al echipei Sendmachine, iar scopul meu este sa va ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.