Noul panou de control Sendmachine

Avem vesti bune! Am lansat noul panou de control Sendmachine care a primit o noua infatisare. In momentul in care te vei autentifica in cont, vei fi intampinat de un design mai fresh si modern.

Un panou pentru performanta
Dupa ce ajungi in contul tau iti vor fi afisate in mod simplificat informatii relevante despre cont, consumul de credite, ultima campanie trimisa, grafice si alte date folositoare.

dashboard

 

1b

Bara de navigare superioara a ramas nemodificata, cu link-uri spre panoul de control, contacte, campanii, template-uri si statistici.

Administrarea listelor de contacte
Acum administrezi mai usor listele de email-uri datorita modificarilor aduse la design, prin care butoanele unor actiuni importante precum ”Gestionare contacte (adaugare, import, dezbonare)”, “Formular de abonare” si multe altele sunt vizibile mai rapid.

liste contacte email

 

administrare liste

 

Realizare template
Iti oferim mai multe optiuni pentru a realiza template-ul pe care vrei sa il trimiti in campania newsletter.

creare template

 

alege template

 

Contul meu
In coltul din dreapta sus in meniul drop-down gasesti link-ul spre “Contul meu”. Aici poti sa editezi profilul, sa schimbi parola, sa setezi Webhooks, SMTP sau sa adaugi adrese de trimitere.

profil

 

contul meu

 

Te invitam sa te autentifici si sa incepi sa testezi noul panou 🙂
 

autentificare cont

 

Autor Adrian Oltean

Sunt membru al echipei Sendmachine, iar scopul meu este sa va ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.