1 Aduna abonati si creeaza liste de email-uri

Plaseaza un formular de abonare pe site, blog sau pe pagina Facebook pentru a aduce abonati care sunt interesati de continutul, produsele sau serviciile pe care le oferi. Dupa ce abonatul introduce adresa in formular, acesta se va adauga automat in lista.

formular abonare

SAU

lista email

Ai la dispozitie alte doua metode de a crea liste prin importarea unui fisier CSV cu adresele de email sau adaugare manuala.

 

2 Alege un template sau creeaza unul de la zero

Sendmachine iti ofera o solutie, indiferent daca esti la inceput de drum cu trimiterea de newslettere sau esti profesionist si poti sa iti construiesti singur template-ul.

editare email

Poti sa creezi un newsletter cu ajutorul unui editor sursa HTML, editor vizual HTML si editor template.

 

Template-uri de baza

Iti punem la dispozitie cateva template-uri de baza care se pot edita foarte usor prin adaugarea de text si imagini, dupa care email-ul e pregatit pentru expediere.

template

newsletter template

 
3 Testeaza inainte de a trimite campania 
Dupa crearea unei campanii este important sa faci cat mai multe teste pentru a te asigura ca aceasta nu are probleme.
 
Email-uri de test si vizualizare
In meniul de Editare Email ai optiunea “Trimite email de test”, pentru a vedea cum se comporta newsletter-ul in diferiti clienti de email (Yahoo, Gmail, Outlook, Thunderbird etc) in browser, pe mobil sau desktop, precum si optiunea “Vizualizare”, pentru a vedea design-ul email-ului dupa ce ai terminat editarea. Oricat de mici sunt modificarile ulterioare la un newsletter, este indicat sa se reia testele pentru a evita surprizele neplacute.

10

 

4 Urmareste rezultatele in statistici

Sendmachine iti ofera statistici detaliate in timp real prin care urmaresti rezultatele si imbunatatesti campaniile de email marketing. Poti sa vezi cate email-uri au fost deschise, cate click-uri au fost si multe altele.

11

 

Autor Adrian Oltean

Sunt membru al echipei Sendmachine, iar scopul meu este sa va ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

This article has 1 comments

  1. dana Reply

    Buna ziua!
    Doresc sa ma inregistrez pe “sendmachine”,insa imi cere obligatoriu website.Pentru ce trebuie specificat,de ce este un criteriu obligatoriu?
    Va multumesc frumos!

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.