Sendmachine integrat in WordPress si Magento

Daca ai un website WordPress sau Magento avem vesti bune pentru tine. De acum ai la dispozitie atat un plugin WordPress, cat si o extensie Magento, pentru a organiza cat mai simplu procesul de email marketing si trimiterea de mesaje tranzactionale.

Integrarea Sendmachine in WordPress si Magento a fost un pas firesc, in conditiile in care acestea sunt 2 dintre cele mai utilizate platforme, cand vine vorba de realizarea unui website.

Plugin-ul WordPress

sendmachine_wordpress

 

Acest plugin iti ofera optiunea de a crea un formular de abonare in cativa pasi simpli sau de a sincroniza utilizatorii WordPress cu o anumita lista din contul personal. De asemenea poti trimite abonatilor un newsletter cu cele mai noi articole de blog, precum si email-uri tranzactionale.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina plugin-ului.

Extensia Magento

magento extension

 

Extensia oficiala pentru Magento iti permite sa creezi un popup pentru abonare la o lista de email-uri, importul/exportul de abonati, trimiterea de email-uri prin intermediul serviciului nostru sau expedierea de mesaje tranzactionale. Aceasta face legatura intre site-ul tau si platforma de trimis email-uri, facilitand administrarea campaniilor.

Ai mai multe detalii pe pagina extensiei.

Autor Adrian Oltean

Sunt membru al echipei Sendmachine, iar scopul meu este sa va ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.