Cuvinte pe care sa le eviti in subiectul email-ului

Exista mai multe motive pentru care email-ul tau ar putea sa ajunga in folderul de spam al abonatului. In ziua de azi filtrele au devenit mult mai destepte si se activeaza imediat ce descopera mai multe nereguli, pentru a reduce neplacerile cauzate de persoanele care fac lucruri necurate cu email-ul tau.

Dar, nu toate persoanele care au un site sau blog au ca obiectiv spamarea conturilor de email ale utilizatorilor de internet. Si in cazul in care trimiti o campanie email cu intentii bune, se poate intampla ca aceasta sa ajunga in folderul gresit daca se fac anumite greseli.

Una din componentele unui email care pot sa influenteze daca acesta ajunge sau nu in Inbox-ul destinatarilor este SUBIECTUL email-ulului.
Atunci cand creezi subiectul email-ului trebuie sa te gandesti cum il compui astfel incat sa convingi abonatii listei sa il deschida, dar si ce cuvinte sa folosesti pentru a evita declansarea filtrelor de SPAM.

In continuare gasesti un tabel cu mai multe cuvinte care ar trebui sa il consulti la urmatoarea campanie email pe care vrei sa o trimiti. Incearca sa nu le folosesti si iti vei creste foarte mult sansele de a ajunge la destinatie.

cuvinte subiect email

 

Daca esti putin atent atunci cand creezi subiectul campaniei si nu folosesti aceste cuvinte sau caractere, ai facut un mare pas spre Inbox-ul abonatului si spre o campanie de succes.

Resurse folositoare
HubSpot: Lista cuvintelor care declanseaza filtrele SPAM
Econsultacy: 45 de cuvinte de evitat in subiectul mail-urilor de marketing

Autor Adrian Oltean

Sunt membru al echipei Sendmachine, iar scopul meu este sa va ofer informatii folositoare in desfasurarea activitatii, configurarea setarilor site-urilor sau aplicatiilor folosite de acestea.

Email | Web | Twitter | Facebook | Alte articole de

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.