Noutăți Sendmachine

Când vine vorba de trimis emailuri, SendMachine e un instrument extraordinar indiferent că e vorba despre newslettere, mesaje de confirmare comandă sau notificări de plată.

Noile abonamente Sendmachine

Pentru o identificare mai ușoară a nevoilor de business, abonamentele vor fi mai prietenoase și mai ușor de abordat.

Investim în viitor, asfel că începând cu 1 Iulie, mărim numărul de credite incluse în abonamente, cu până la 50.000 credite/abonament*.

PachetFree NOU!P1P2P3P4
Nou*:FreeStarterBasicEssentialPremiumEnterprise
Credite800/zi50.000100.000300.000500.000
Nou:500/zi25.00055.000110.000320.000550.000
Liste5nelimitatnelimitatnelimitatnelimitatnelimitat
*Enteprise are cu 50.000 mai multe credite
**Structura pachetelor incepând cu 1 iulie

Nou! Pachetul Sarter

Ne-am gândit la micii întreprinzători, la cei mereu ocupați, la cei care sunt la început. Am creat un abonament echilibrat atât din punct de vedere financiar cât și tehnic.

Am redus numărul de credite la 25.000 cât să ajungă celor care au trimiteri puține sau campanii mici, am păstrat numărul de liste la nelimitat și am găsit un preț pe măsură: doar 8 eur+ TVA/lună.

Se poate comanda oricând, ca și pachet adițional, sau când pachetul curent se apropie de terminare.

Tehnologii de ultimă generație

Am investit în sistemele noastre, am actualizat sistemele și am pus în producție instanțe noi, astfel încât livrările mesajelor să aibă o rată de livrabilitate cât mai bună.

Soluții VIP

Există situații când eforturile noastre și tehnologiile cumulate la un loc nu au rezultatul scontat. Din păcate nu putem controla modul în care serverele destinatare interpretează mesajele noastre, iar când livrările sunt o provocare, avem soluții cheie.

În situația în care instanțele shared nu au rezultatul dorit, este necesară trecerea la un nou nivel: livrare cu instanțe dedicate, folosind IP dedicat.

Ce e diferit?

Instanțele dedicate oferă trimiteri izolate de restul campaniilor de pe instanțele shared, au identitate proprie și sunt folosite de un singur client. Este nevoie de o perioadă de timp și trimiteri succesive până când instanță dedicată să fie recunoscută și acceptată de către serverele destinație. Este un proces lent, cu creștere organica, dar cu rezultate deosebite, rata de acceptare fiind de 99%.

Soluțiile dedicate sunt un serviciu premium, pe care îl oferim la cerere, după un audit al societății și verificarea campaniilor.

Costul unui IP dedicat începe de la 30 eur + TVA/luna și se aplica o taxa unică de configurare și instalare.

Pentru cerere ofertă și detalii, te rugăm să ne contactezi pe adresa contact@sendmachine.com

12 + 1 Gratis!

Ce poate fi mai bun decât ceva în plus, gratuit? Ne-am gândit să te ajutăm să economisești dar să obții ceva în plus în același timp.

Indiferent de pachetul comandat, la contractarea unui abonament pe 12 luni, iți oferim încă o lună, gratuit. Mai multe credite, cu mai puțini bani!

Lumea email marketingului iți oferă posibiliati nelimitate. Noi iți dam soluții, tu doar adaugi creativitate și ambiție.

În curând… SMS marketing

Pentru că suntem ambițioși și n-avem astâmpăr, am început să lucrăm la un nou serviciu: marketing prin SMS.

Este un produs nou-nouț, care vă oferi un plus de facilități utiliztatorilor Sendmachine. Vom reveni cu detalii și un termen estimativ pentru lansarea pe piață.

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.